Benzinska testera MS 211 | Benzinske testere | STIHL Skip to main content
Kategorije

Prodajni asortiman

 

Google Map

Ušteda: 5.499,99 RSD

Benzinska testera MS 211

Šifra
8070
Manufacturer

Zapremina : 35.2 cm³
Rezna dužina mača: 35 cm
Izlazna snaga kW/KS: 1.7/2.3
Težina: 4.3 kg
Odnos mase i snage kg/kW: 2.5
Nivo zvučnog pritiska dB(A): 100
Nivo snage zvuka dB(A): 113
Vrednost vibracije levo/desno m/s²: 3.5/3.5
STIHL Oilomatic tip lanca testere: 3/8″ P PMM3
5 GODINA GARANCIJE!

Stara cеna
40.499,00 RSD
Ušteda
5.499,99 RSD
34.999,01 RSD

Dеtalji proizvoda

STIHL MS 211 MOTORNA TESTERA

Dobra za sečenje ogrevnog drveta. Bočni zatezač lanca, ekološki neštetan i štedljiv 2-MIX motor. Prebacivanje na pogon za letnje i zimske prilike, za dobar rad u svim uslovima.

STIHL 2-MIX MOTOR

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA SAGOREVANJA

Četiri prelivna kanala vrte smešu benzina i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je manja potrošnja goriva i visok obrtni momenat u širokom opsegu obrtaja.

PREDFILTRIRANJE STIHL

Dugotrajni sistem filtriranja vazduha sa predfiltriranjem omogućava znatno duži vek trajanja filtera za vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Uvučeni vazduh se kovitlajući oslobađa većih i težih cestica i tako predfiltriran usmerava na filter vazduha preko pred-separator kanala.

KOMPENZATOR

Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna kolicina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

ANTI-VIBRACIONI SISTEM

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke.

STIHL EMATIC SISTEM PODMAZIVANJA

STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

ZATEZANJE LANCA SA STRANE

Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca.

PATENT ZATVARAČ

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Snaga
1.7 kW
Motor
Benzinski
Uvoznik
STIHL D.O.O.
Saobraznost

Robu možete vratiti u roku
od 15 dana bez obrazloženja

Obezbeđen servis za sve
mašine