INTERCOM  D.O.O. osnovan je davne 1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo baštenskim uređajima i priborom, kao i servis i popravka istih. U prvim godinama postojanja Društvo je poslovalo prvenstveno kao servis za popravku baštenskih uređaja, sa jednom maloprodajom.

Vremenom je kvalitet našeg rada i ponude prouzrokovao, ali i opravdao sve veću potražnju za našim artiklima, uređajima i uslugama. Ovakav uspeh nas je ohrabrio da se razvijamo i širimo naše poslovanje, i izrastemo u firmu kakvi smo danas.

Postepeno smo otvorili još 2 maloprodaje i izgradili moderan poslovni objekat u kome se nalazi direkcija i veleprodaja, proširili veleprodajni magacin i opremili objekat u kojem se vrši montaža i farbanje uređaja iz sopstvene proizvodnje.

Intercom je danas uvoznik, zastupnik i distributer baštenskih uređaja brenda STIGA i RURIS, koji su na tržištu odlično prihvaćeni zahvaljujući dobrom odnosu kvaliteta i cene, kao i razrađenoj i obezbeđenoj servisnoj mreži, kojima je pokrivena teritorija cele Srbije.

Pored navedenih brendova Intercom Subotica je ponosni, ovlašćeni prodavac i serviser jednog od najvećih svetskih brendova, baštenskih uređaja, STIHL-a!

Intercom čini tim od 20 stručnih, vrednih, ambicioznih i kreativnih kadrova, koji dobrom poslovnom i marketinškom staregijom, sigurnim koracima vodi firmu napred ka uspehu.

Učili smo na greškama, na koje su nam ukazivali naši verni dileri i kupci. Kada vidimo naše radnike u veleprodaji, naše maloprodaje i servisere širom Srbije, zadovoljno zaključujemo:

VREDELO JE !

Nakon toliko godina Intercom je izrastao u jednu modernu, pouzdanu i perspektivnu firmu, koja je siguran i pouzdan partner.

Zahvaljujemo se svim našim vernim dobavljačima, dilerima, serviserima i kupcima, poslovnim bankama, knjigovodstvenoj agenciji i marketing kućama, što su nam pomogli da izrastemo u to što danas jesmo.

HVALA VAM!

Osnivanje

1992. kao servis baštenskih uređaja

HTZ oprema

2009. godine smo uveli i sa zadovoljstvom kažemo do danas uspešno razradili asortiman HTZ opreme, a odnedavno imamo u ponudi i širok asortiman kancelarijskog materijala kao i proizvoda za održavanje higijene u poslovnim prostorijama.

Di Martino

2012. godine Intercom postaje ekskluzivni uvoznik i distributer Di Martino saksija i ostale baštenske opreme ovog proizvođača za teritoriju cele Srbije. Ova paleta proizvoda ističe se svojim izuzetno lepim dizajnom i kvalitetom.

Stihl

2013. godine Intercom postaje ovlašćeni prodavac i serviser baštenskih uređaja, najvećeg brenda iz ove kategorije, STIHL-a.

Stiga

2015. godine Intercom postaje ovlašćeni uvoznik i distributer poznatog Švedskog proizvođača baštenskih uređaja STIGA. Stiga je jedna od najvećih kompanija ovog tipa u Evropi, a čitava distribucija proizvoda kreće iz Švedske gde je i sedište kompanije.

Ruris

2018. godine Intercom je ovlašćeni uvoznik i distributer za brend RURIS.

Toro

2021. godine Intercom postaje ovlašćeni uvoznik i distributer, najvećeg američkog brenda komunalnih i baštenskih uređaja, TORO.