Loading...
Kosilice za travu

Kompletan asortiman benzinske, električnih i akumulatorskih kosilica za travu, dostupna rešenja za sve vrste i veličine radnih površina.

Trimeri za travu

Benzinski, električni i akumulatorski trimeri za travu za svakog: od hobiste, baštovana do profesionalca za pejzažnu arhitekturu.

Kultivatori

Hobi, polu-profesionalni i profesionalni kultivatori za obradu zemlje. U Intercom-u možete da nađete kompletne setove i sve opcione delove za kultivator

Traktorske kosačice

Traktorske kosačice za košenje velikih površina: front-mower, ride-on, zero turn modeli su dostupni u Intercom d.o.o.!

Atomizeri za baštu i botaniku

Atomizeri služe za nanos pesticida u cilju zaštite bilja od štetočina. Imamo u ponudi benzinske, električne i ručne atomizere!

Makaze za živu ogradu

Makaze za živu ograde imaju namenu u uređivanju i pejzažnoj arhitekturi. U ponudi imamo benzinske i akumulatorske tipove.

Motorne testere

Motorne testere su ključni alat za sečenje drva i oblikovanje drveća. Naša široka ponuda uključuje benzinske, akumulatorske i električne testere, prilagođene različitim potrebama korisnika.

Duvači i usisivači lišća

Duvači i usisivači lišća su izuzetan alat za domaćinstvo i javne površine koje imaju listopadno drveće. Usisivači takođe usitnjavaju lišće praveći kompost koji može da se vrati u zemlju.

Benzinski bušači zemlje

Benzinski bušači zemlje služe prevashodno sa sadnju stabala a mogu da se koriste i u građevini.

Multialati i alati široke baštenske primene

Multialati su konstruisani da budu modularni i prilagđeni različitim potrebama u održavanju bašte, domaćinstva i pejzažnu arhitekturu.

Prskalice

U ponudi imamo električne i ručne prskalice koje su lake za transport i kvalitetne građe. Preciznost prskalica je postignuta livenim materijalima.

Pumpe za vodu

Pumpe za vodu, potopne pumpe, hidropaci

Vertikuleri

Vertikuleri za mulčiranje, košenje trave i prozračavanje travnjaka

Strižne kose

Benzinske strižne kose koriste sistem kardana kojim se velikom brzinom miču noževi unakrsno velikom širinom. Kosište je široko a zauzima malo mesta.

Cepači za drva

Cepači za drva zamenjuju rad sa sekirom - motorizovanim sistemom možete da cepate panjeve i stabla različitih veličina!

Agregati

Benzinski agregati za omogućavaju izvor električne struje na mestima gde nije sprovedena električna mreža. Idealan uređaj za građevinu i poljoprivredu!

Aparati za zavarivanje

MMA, TIG i MIG aparati za zavarivanje. Naša ponuda pokriva sve potrebe u mašinstvu, građevini, hobi majstorstvu i drugim oblastima!

Drobilice i seckalice

Drobilice i seckalice su odlični alati za uređivanje dvorišta i javnih zelenih površina, usitnjavanjem grana se lakše odlaže biološki materijal. Usitnjena piljevina može da se vrati u zemlju radi oplemenjivanja zemljišta.

Grejalice

Dizel, gasne i električne grejalice za grejanje unutrašnjosti i spoljašnjosti različitih površina.

Kompresori

Kompresori za primenu u raznim zanatskim poslovima, naročito u mašinstvu, farbanju, čišćenju majstorskih prostorija i dr.

Mlinovi

Električni mlinovi za stočarstvo i domaćinstvo. U kompletu sa sitima, pogodni za proizvodnju stočne hrane.

Muljače za grožđe

Muljače za grožđe od nerđajućeg čelika za početne faze u izradi vina.

Tresači i sekači

Specijalizovane mašine za razmrdavanje krošnje drva za branje plodova | Benzinski sekači betona, cigle, metala i drugih materijala u građevini.

Uređaji za pranje i čišćenje

Uređaji za pranje i čišćenje | Pumpe pod pritiskom | Čistači snega | Višenamenski alati u održavanju higijene i uređivanja bašte

Bacači snega

Bacači snega za sanaciju puteva i trotoara od snega, pogodni uređaji za smeštajne objekte i hotele u planinskim delovima.

Saksije

Nudimo najlepše saksije modernih i klasičnog izgleda u različitim bojama i oblicima. Prigodne su osim za baštu i za ukrašavanje ugostiteljskih objekata, resorta, kancelarija i dr.

Žardinjere | Hortikultura | Sve za baštu

Nudimo najlepše žardinjere modernog i klasičnog izgleda u različitim bojama i oblicima. Prigodne su osim za baštu i za ukrašavanje ugostiteljskih objekata, resorta, kancelarija i dr.

Podmetači za saksije i žardinjere

Nudimo odgovarajuće podmetače za skoro sve saksije i žardinjere u našoj ponudi.

Prskalice i kantice

Nudimo najveći izbor prskalica za hortikulturu, održavanje bašte, gajenje voćnjaka, namenskih prskalica za kulinarstvo i dr.

Jednokratna zaštitna oprema

Jednokratna zaštitna oprema za primenu u hemijskim poslovima, farbanju, kulinarstvu, medicini i drugim raznim industrijskim granama.

Oprema za rad na visini

Oprema za rad na visini | Kaiševi visokog opterećenja | Pogodna oprema za rad u elektrodistribuciji, građevini, raznom održavanju i dr.

Oprema za varioce

Kompletna ponuda za svakog varioca, bilo da je kućni majstor ili profesionalac. Od zaštitnih naočara do specijalnih rukavica, sve je dostupno u Intercom-u!

Ostala zaštitna oprema

Ostala zaštitna oprema

Signalizirajuća oprema

Komplet ponuda signalizirajuće opreme za namenu u noćnom radu i u uslovima gde je loša vidljivost.

Jednokratne maske i respiratori

Jednokratne maske i respiratori | Zaštita disajnih organa

Zaštita sluha

Antifoni za zaštitu sluha u teškim uslovima rada. Pogodne za rad u mašinstvu, proizvodnji, rad sa teškim alatima i dr.

Zaštitne naočare

Zaštitu očiju i vida obezbedite upotrebom odgovarajućih proizvoda u vidu zaštitnih naočara, zaštitnih vizira i zaštitnih maski.

Zaštitni šlemovi

Zaštitu glave od udarca i ozlede nude šlemovi i zaštitne kape koji dolaze u različitim stepenima otpornosti, a mogu imati i dodatke za opremu za zaštitu očiju i vida ili antifone koji štite od buke.

Cipele za sport i rekreaciju

U zavisnosti od rizika i uslova specifičnog radnog okruženja, odaberite najprikladniji model zaštitnih i radnih cipela ili cipela za slobodno vreme.

Zaštitne cipele

Zaštitne cipele osiguravaju amortizaciju udarca pomoću zaštitne kapice, imaju protivklizan đon na keramičkoj podlozi (SRA) i/ili protivklizan đon na metalnoj podlozi (SRB), SRC=SRA+SRB

Zaštitne čizme

Velik asortiman zaštitnih čizmi namenjenih za rad u kišnim i nehigijenskim uslovima.

Kape, majice i duksevi

Majice s otiskom najrasprostranjeni su oblik promotivnog tekstila, ali i neizostavan odevni predmet i za radne i za slobodne aktivnosti.

Kišni program

Istražite širok izbor kvalitetne HTZ opreme za kišni program. U Intercom-u su sva rešenja dostupna!

Radna odela

U Intercom-u HTZ radna odeća, sinonim je za sigurnost, zaštitu i udobnost, možete birati prozračnu, 100% pamučnu radnu odeću u standardnom kroju ili rastegljivu radnu odeću uskog kroja koja vam omogućava potpunu slobodu kretanja.

Radne jakne

U Intercom-u HTZ radna odeća, sinonim je za sigurnost, zaštitu i udobnost, možete birati prozračnu, 100% pamučnu radnu odeću u standardnom kroju ili rastegljivu radnu odeću uskog kroja koja vam omogućava potpunu slobodu kretanja.

Radne pantalone

Izaberite izdržljive radne pantalone za različite industrije - udobnost, zaštita i funkcionalnost za svaki posao. Pronađite svoj par danas!

Radni prsluci

Istražite širok izbor kvalitetnih radnih prsluka za razne industrije - udobnost, praktičnost i sigurnost za svaki posao. Pronađite svoj idealan prsluk danas!

Zaštitne rukavice

Otkrijte elegantne i izdržljive zaštitne rukavice koje pružaju sigurnost u svim vrstama industrija - od teške industrije i mašinstva do mesarskih i detaljnih poslova. Osigurajte svoju zaštitu uz stil danas!

Ručni alati

Otkrijte širok izbor ručnog baštenskog alata za održavanje vaše bašte. Pronađite kvalitetne alate koji će vam olakšati sadnju, orezivanje i održavanje vaših biljaka.

Rezervni delovi za duvače i usisivače lišća

Izaberite originalne rezervne delove za duvače i usisivače lišća brendova poput Ruris, Stihl, Stiga, Husqvarna i mnogih drugih. Osigurajte besprekorno funkcionisanje vaše opreme.

Rezervni delovi za kosilice

Izaberite originalne rezervne delove za kosilice za travu brendova poput Ruris, Stihl, Stiga, Husqvarna i drugih. Osigurajte besprekorno funkcionisanje uz noževe i nosače noževa.

Rezervni delovi za kultivatore

Izaberite originalne rezervne delove za motorne kultivatore brendova poput Ruris, Stihl, Stiga i drugih. Održavajte efikasnost i performanse vaše opreme.

Rezervni delovi za makaze za živu ogradu

Izaberite originalne rezervne delove za makaze za živu ogradu brendova poput Ruris, Stihl, Stiga, Castelgarden i drugih. Održavajte oštrinu i funkcionalnost vaših makaza za besprekoran rez.

Rezervni delovi za pumpe

Izaberite originalne rezervne delove za pumpe za vodu brendova Elpumps i Ruris. Održavajte performanse i pouzdanost vaše pumpe za kontinuiran dotok vode.

Rezervni delovi za testere

Izaberite originalne rezervne delove za testere brendova Ruris, Stiga, Stihl, Castelgarden, Husqvarna i Aspera. Održavajte performanse i dugovečnost vaših testera uz pouzdane delove.

Rezervni delovi za traktorske kosačice

Izaberite originalne rezervne delove za traktorske kosačice brendova Stiga, Castelgarden, Portland, Toro i Cramer. Održavajte visoke performanse i dugovečnost vaše kosačice uz pouzdane delove.

Rezervni delovi za trimere

Izaberite originalne rezervne delove za trimere brendova Stiga, Ruris, Stihl i Castelgarden. Održavajte efikasnost i dugovečnost vaših trimera uz pouzdane delove.

Intercom