Mesec: jun 2024. | Intercom D.O.O.
Loading...
Vaša oaza! Takmičenje u fotografiji najlepše bašte!

Poziv na takmičenje: Izaberite najlepšu fotografiju bašte i osvojite vredne nagrade!

Intercom d.o.o. sa ponosom najavljuje jedinstveno takmičenje za najlepšu fotografiju bašte, namenjeno svim ljubiteljima prirode i fotografije. Ovo je prilika da pokažete kreativnost, podelite lepotu vašeg vrta sa drugima i osvojite fantastične nagrade.

Kako učestvovati?

Učešće u takmičenju je jednostavno i dostupno svima. Sve što treba da uradite je da lajkujete stranice Intercom d.o.o. na društvenim mrežama i pošaljete fotografije vaše bašte na email adresu web@intercom-su.co.rs. Prijave su otvorene za sve, bez obzira na to da li ste amater ili profesionalni fotograf.

Pravila i kriterijumi

Fotografije će biti objavljene na našoj zvaničnoj stranici, gde će publika imati priliku da glasa za svoje favorite. Prva nagrada će biti dodeljena fotografiji koja prikupi najviše lajkova. Ovo je prilika da vaš trud i ljubav prema baštovanstvu budu prepoznati i nagrađeni.

Vredne nagrade za najbolje

Pobednik takmičenja će biti nagrađen električnim trimerom za travu Ruris TE 400 pogodnim za veliku većinu bašti!

Prijavite se sada!

Ne propustite priliku da se takmičite i pokažete vašu prelepu baštu svetu. Prijave su otvorene do 15.06.2024. Požurite i pošaljite svoje najlepše fotografije na web@intercom-su.co.rs.

O Intercom d.o.o.

Intercom d.o.o. je vodeća kompanija u oblasti prodaje i distribucije alata i opreme za baštovanstvo. Sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću kvalitetu, nastojimo da pružimo najbolja rešenja za sve ljubitelje baštovanstva.

Pridružite se našem takmičenju i osvojite nagrade uz Intercom d.o.o. – Vaš pouzdani partner u baštovanstvu!

Marketing
Nova Ruris serija akumulatorskih proizvoda!

Revolucija u održavanju travnjaka: Nova generacija akumulatorskih kosilica RURIS

Da li ste znali da postoji efikasno, ekološki prihvatljivo i brzo rešenje za održavanje vašeg travnjaka? RURIS je upravo lansirao tri nove akumulatorske kosilice sa 40V baterijama, koje će promeniti način na koji se brinete o svojoj travi. U pitanju su modeli RXI4345E, RXI4645E i RXRI4645AE, svaka sa različitim karakteristikama i kapacitetima, prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Zašto odabrati RURIS akumulatorske kosilice?

Osim što su ekološki prihvatljive, ove kosilice nude i mnoge druge prednosti. Ne proizvode štetne emisije, tiše su u radu i znatno lakše za održavanje u poređenju sa tradicionalnim benzinskim modelima. Sa RURIS akumulatorskim kosilicama, održavanje vašeg travnjaka postaje jednostavno i efikasno.

Pogledajte naš video i otkrijte koja od ovih RURIS kosilica je savršena za vaš travnjak. Neka vaša trava bude zelena i uredna uz minimalan trud i maksimalne rezultate!

Noviteti