Benzinska testera RURIS 367 | Benzinske testere | RURIS Skip to main content
Kategorije

Prodajni asortiman

 

Google Map

Benzinska testera RURIS 367

Šifra
9364
Manufacturer

Motor: Khumma Concept
Tip motora: Dvotaktni
Snaga motora: 2.3 KS
Zapremina motora: 45 cm³
Sistem paljenja: Elektronski
Pokretanje: Ručno
Gorivo: Mešavina benzina i ulja
Kapacitet rezervoara za gorivo: 590 ml
Kapacitet rezervoara za ulje: 260 ml
Prosečna potrošnja goriva: 550 g/kWh
Mešavina goriva: 25 ml ulja / 1 l goriva
Vibracije prednje ručke: 3.22 m/s²
Standardna dužina vođice: 400 mm
Veličina koraka lanca: 0.325 inča 1.5 RS/31+1
Rastezanje lanca: Lateralna udobnost
Kočnica lanca: Da
Težina: 6.3 kg
3 godine garancije na uređaj

20.399 RSD

Detalji proizvoda

RURIS 367 motorna testera je izbor koji profesionalac bira za obaranje i sečenje tvrdog drvnog materijala.

RURIS 367, sa snažnim, trajnim i lako upravljivim motorom od 2.3 KS, obezbeđuje idealnu kombinaciju povećane efikasnosti i optimalne ergonomije, pretvarajući svaki izazov u lagodnu aktivnost.

Oprema

Snaga od 2.3 KS i dužina sečiva sa kojim je opremljena RURIS 367, zajedno sa lancem 0.325 1.5 RS, stavlja proizvod na prvo mesto u šumarstvu. Lanac RS 325 je lanac visoke brzine sečenja, tako da korisnici RURIS-a značajno mogu smanjiti vreme rada i potrošnju goriva. Opremljen Walbro karburatorom, RURIS 367 obezbeđuje idealnu kombinaciju visoke efikasnosti i optimalne ergonomije.

Korišćenje za širok spektar radova Niska težina i visoka snaga u kombinaciji sa robusnim motorom čine ovu multifunkcionalnu motornu testeru pogodnom za širok spektar radova. RURIS 367 se preporučuje za sečenje ogreva, obaranje malih i srednje velikih stabala, uklanjanje i proriedjivanje žbunja, uklanjanje truleži, panjeva i grana, kao i za izgradnju drvenih konstrukcija. RURIS 367 motornu testeru takođe možete koristiti i na industrijskim imanjima, za oblikovanje drveta i u industriji šumarstva.

Lako startovanje

RURIS 367 se lako startuje jednostavnim povlačenjem konopca kada je motor prethodno uključen.

Okretnost

RURIS 367 je lako upravljiva i može se lako koristiti u kućnim aktivnostima za različite radove. Pažljivo izračunata težina raspoređena na šasiji omogućava da se prednji deo vođice lako nagne prema drvenoj masi, tako da korisnik ne mora ulagati napor da uskladi testeru. Prednost je što vođica lako prati masu drveta bez napora od strane korisnika koji koristi testeru.

Mala težina

Pouzdana i robusna, RURIS 367 se lako koristi i ne zahteva čestu održavanje. Zahvaljujući niskoj težini od samo 6.3 kg, uz pomoć RURIS-a 367 sečenje drveta postaje udobno i može se raditi duže vreme. RURIS 367 motorna testera je takođe pogodna za one koji traže mašinu koja se lako startuje i koristi. Niska težina omogućava upotrebu tokom celog dana.

Snaga
2.3 KS
Motor
Khumma Concept
Uvoznik
Intercom Subotica
Zemlja porekla
Rumunija

Robu možete vratiti u roku
od 15 dana bez obrazloženja

Obezbeđen servis za sve
mašine