Skip to main content
Kategorije

KOSILICA S RM 3 RT STIHL

Šifra
8518
83.499 RSD

Dеtalji proizvoda

TIHL samohodna rotaciona motorna kosilica RM 3 RT ima stražnji pogon, širinu kućišta 48 cm, B&S 650 EXi series motor, 163 cmł. Izbacivanje je bočno ili malčiranje, a predviđena je za košenje površina do 2000 m˛.
STIHL benzinska kosilica RM 3 RT izdvaja se kao posebno robusna kosilica na 3 kotača za košenje većih površina. Ovaj model posebno je okretan i lako upravljiv zahvaljujući zakretnom prednjem kotaču. Time košnja na površinama s brojnim preprekama kao što su ukrasno grmlje ili stabla – postaje još jednostavnija. Vama ostaje samo da izaberete želite li ovu kosilicu koristiti na način da otkos izbacuje postrance iz kućišta ili da upotrebom noža za mljevenje otkosa malčira pokošenu travu.
Optimalan izgled pokošenog travnjaka još lakše je postići korištenjem pet-stepenog centralnog podešavanja visine košenja. Sistem brzog otpuštanja i pritezanja upravljačke ručke Quick-Fix pobrinuti ce se da brzo i bez muke sklapate odnosno rasklapate ručku radi transporta, skladištenja ili pak rada sa kosilicom.
Obloga rucke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uredajima.

Motor
B&S 650 EXi

Besplatna dostava
preko 15.000 RSD

Robu možete vratiti u roku
od 15 dana bez obrazloženja

Obezbeđen servis za sve
mašine

Prodajni asortiman

 

Google Map