Kultivatori | Freze | Kopačice
Baštenski uređaji | Obrada zemlje

intercom_banner_kultivatori

Oplemenite svoje baštenske projekte uz našu raznoliku ponudu kultivatora – od modela prilagođenih hobi korisnicima do poluprofesionalnih i profesionalnih opcija visokih performansi. Bez obzira na vaše potrebe i nivo iskustva, naši kultivatori su pouzdani alati za obrađivanje zemlje koji će vam omogućiti postizanje izvanrednih rezultata u vašem vrtu. Sa širokim spektrom opcionalnih dodataka i rezervnih delova koji su dostupni, garantujemo vam kompletnu podršku i prilagođenost vašim potrebama kako biste maksimalno iskoristili svoje baštenske projekte.

Hobi kultivatori

Naši hobi kultivatori su idealni za plastenike i manje bašte do 500 m², pružajući efikasno obrađivanje zemlje sa laganim manevrisanjem.

Poluprofesionalni kultivatori

Poluprofesionalni modeli su opremljeni dodacima za prošireni rad i mogu efikasno obraditi površine do 1000 m², nudeći veću snagu i performanse.

Profesionalni kultivatori

Za zahtevnije projekte, naši profesionalni kultivatori su dizajnirani za površine od 2000 m² i više, obezbeđujući robustnu izvedbu i efikasno obrađivanje većih površina. Bez obzira na vaše potrebe, naša grupacija kultivatora nudi pouzdane alate za svaku veličinu bašte ili plastenika.

Shop kultivatora
Kliknite na grupu i pronađite model za Vas!

Proizvodi na akciji
Kultivatori i oprema na akciji!

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Oprema za kultivatore
Kod nas možete da pronađete sve – od plugova, prikolica, točkova i dr.

Sve proizvode možete da vidite u našem shop-u!