O nama

INTERCOM  D.O.O., Majšanski put 126, Subotica, osnovan je  05.10.1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo baštenskim uređajima, priborom i spravama kao i servis i popravka istih.

U prvim godinama postojanja Društvo je poslovalo prvenstveno kao servis za popravku baštenskih uređaja, sa jednom malom maloprodajom.

Vremenom je kvalitet našeg rada i ponude prouzrokovao, ali i opravdao sve veću potražnju za našim, artiklima, uređajima i uslugama. Ovakav uspeh nas je ohrabrio da se rezvijamo i širimo naše poslovanje, i nakon 22 godine izrastemo u firmu kakvi smo danas.

Postepeno smo otvorili još 2 maloprodaje, jednu u Subotici, a drugu u Somboru, i izgradili moderni poslovni objekat u kome se nalazi direkcija, veleprodaja i magaciniski kapaciteti.
Od 2000. godine akcenat se stavlja na prodaju robe na veliko, Intercom postaje uvoznik , zastupnik i distributer baštenskih uređaja brenda CASTELGARDEN, koji su na tržištu odlično prihvaćeni zahvaljujući dobrom odnosu kvaliteta i cene, kao i razrađenoj i obezbeđenoj servisnoj mreži, kojima je pokrivena teritorija cele Srbije.

Tokom 2009. godine smo uveli i sa zadovoljstvom kažemo do danas uspešno razradili asortiman HTZ opreme, a odnedavno imamo u ponudi i širok asortiman kancelarijskog materijala.

2006. godine ponuda Intercom-a proširena je saksijama italijanskog proizvođača Di Martina, dok od 2012. godine Intercom postaje ekskluzivni uvoznik i distributer svih Di Martino proizvoda za teritoriju cele Srbije. Ova paleta proizvoda ističe se svojim izuzetno lepim dizajnom i kvalitetom.

Od 2015. godine Intercom postaje ovlašćeni uvoznik i distributer  poznatog Švedskog proizvođača baštenskih uređaja STIGA. Stiga je jedna od najvećih kompanija ovog tipa u Evropi, a čitava distribucija proizvoda kreće iz Švedske gde je i sedište kompanije.

Intercom čini tim od 20 stručnih, vrednih, ambicioznih i kreativnih kadrova, koji dobrom poslovnom i marketinškom staregijom, sigurnim koracima vodi firmu napred ka uspehu.

Kada vidimo naše radnike u veleprodaji, naše maloprodaje i servisere širom Srbije, onda zadovoljno zaključujemo VREDELO JE !
Učili smo na greškama, na koje su nam ukazivali naši verni dileri, kupci , odani Intercom-u.

Sada posle 23 godina Intercom je izrastao u jednu modernu, pouzdanu i perspektivnu firmu, koja je siguran i pouzdan partner.

Zahvaljujemo se svim našim vernim dobavljačima, dilerima, serviserima i kupcima, poslovnim bankama, knjigovodstvenoj agenciji i marketing kućama, što su nam pomogli da izrastemo u to što danas jesmo. HVALA VAM!

Inodobavljači

STIGA |GGP | Dimartino